Vegye fel velünk a kapcsolatot :
.

E-mail: gebe@gebe.hu
Árgarancia szolgáltatás

 
Árgarancia szolgáltatásunkat olyan szerződéses partnereink részére kínáljuk, akik jellemzően több fuvarszolgáltatóval vannak szerződéses kapcsolatban, de a beérkező számlák sokfélesége folyamatos feldolgozásához, minősítéséhez nincsen kapacitásuk, vagy csak egy egyetemleges szolgáltató által, előzőleg már érvényesített és csak az általa kiállított számlát szeretnének fogadni, a fuvarfeladatokat ellátók számától függetlenül.
 
Ebben az esetben, mint egyetemleges szolgáltató alakítunk ki egy rendszertechnikai kapcsolatot, ahol a beérkező rendeléseket kezeljük a megbízó szerződéses partnereivel és hozzánk érkeznek a számlák is, melyet a megbízói szerződés szerint,  minősítünk és a jóváhagyásunk után, küldjük a számlát megbízónknak.
 
A szolgáltatásunk előnyei, a megbízó esetében:
  • egyszerűsíti a rendelési folyamatot
  • a megbízó előzőleg többcsatornás kapcslattartását egy csatornába tereli
  • az azonnali kapcsolattartás biztosított
  • egyszerősödik az ügyvitel és a számlázás
  • csökken az ügyviteli kockázat
  • csökken a pénzügyi kitettség
 
Kérje személyreszabott ajánlatunkat vagy további kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba egy személyes elbeszélgetésre.
  

Bejelentkezés

G.E.B.E. szavakban


Árufuvarozás. Szállítás. Szállítmányozás. Raktározás. Légi szállítás. Vasúti szállítás. Kombinált szállítás. Tengeri szállítás. Árucsomagolás. Válogatás. Termék-minősítés. Tisztítás. Mosás. Könnyű összeszerelés. E-CMR. E-számla. 3PL. 4PL. Inverz logisztika. Logisztikai tervezés. Logisztikai szaktanácsadás. Ládamosás, Láda tisztítás