Vegye fel velünk a kapcsolatot :
.

E-mail: gebe@gebe.hu
Raktározás

 
Mialatt a raktározás szerepe, fázisa és műveletei eltérnek a raktározás különböző gyári folyamatokban (beáramló, termelő, vagy kiáramló ), addig a raktár alapvető funkciója változatlan marad; azaz óvja a tárolt termék minőségét, összehangolja a ki és beáramló igényeket és időbeli és mennyiségbeli eltéréseket egyenlítsek ki, sajátos létesítményeivel, felszerelésével, berendezéseivel és munkásaival.
 
A raktározási és szolgáltatással szemben támasztott megbízói igénycsoportosítása szerint  beszélhetünk beáramló áruk logisztikájáról és raktározásáról, házon belüli logisztikáról vagy raktározásról és kiáramló áruk logisztikájáról vagy raktározásáról.
 
A vevői igényekhez mérten, lehetőséget nyújtunk, hogy arra, hogy akár dedikált (igényekhez szabott)  vagy több vevőt kiszolgáló raktárt (költséghatékony) üzemeltessünk, hogy igényekhez szabott raktárt építsünk vagy a már meglévő infrastruktúrát használjuk.
 

 
 

 

Bejelentkezés

G.E.B.E. szavakban


Árufuvarozás. Szállítás. Szállítmányozás. Raktározás. Légi szállítás. Vasúti szállítás. Kombinált szállítás. Tengeri szállítás. Árucsomagolás. Válogatás. Termék-minősítés. Tisztítás. Mosás. Könnyű összeszerelés. E-CMR. E-számla. 3PL. 4PL. Inverz logisztika. Logisztikai tervezés. Logisztikai szaktanácsadás. Ládamosás, Láda tisztítás