Vegye fel velünk a kapcsolatot :
.

E-mail: gebe@gebe.hu
Teljes autónyi szállítmányozás (FTL)

A G.E.B.E. Teljes Autónyi Szállítás vagy G.E.B.E. Full Truck Load keretében megbízónk részére, komplett szerelvényekkel állunk rendelkezésre. Az átrakodás nélküli, vállalt határidőn belül elvégzett, közvetlen szállítás a megadott címre, cégünk egyik szolgáltatási alappillére.

Saját gépjárműparkunk és minősített alvállalkozóink maximális rugalmasságot és megbízhatóságot biztosítanak megrendelőink számára, a postai méretű csomagtól, a 25 tonnás szállítmányokig.

Szolgáltatásunk jellemzői:

  • Rugalmasság
  • Megbízhatóság
  • Áru- és gépjárműkövetés
  • Az áru értékéhez szabott biztosítás
  • Mindenkori elérhetőség

Mindazok ellenére, hogy cégünk elsődlegesen saját flottájával dolgozik, alvállalkozóinkat, hasonlóan saját gépparkunkhoz és alkalmazottainkhoz, körültekintően szelektáljuk és időszakosan minősítjük, hogy ezáltal is biztosítsuk azt a rugalmasságot és szolgáltatási színvonalat, amely minket jellemez.

 


RENDELÉSFELADÁS - Regisztrált megbízóink rendelést itt adhatnak fel.


AJÁNLATKÉRÉS - Ajánlatot az alábbi linken kérhet.


LAKOSSÁGI SZOLGÁLTATÁSAINK - Egyének részére nyújtott szolgáltatásaink.


KÖZÚTI FUVAROZÁS - Főmenű


 

Bejelentkezés

G.E.B.E. szavakban


Árufuvarozás. Szállítás. Szállítmányozás. Raktározás. Légi szállítás. Vasúti szállítás. Kombinált szállítás. Tengeri szállítás. Árucsomagolás. Válogatás. Termék-minősítés. Tisztítás. Mosás. Könnyű összeszerelés. E-CMR. E-számla. 3PL. 4PL. Inverz logisztika. Logisztikai tervezés. Logisztikai szaktanácsadás. Ládamosás, Láda tisztítás