Vegye fel velünk a kapcsolatot :
.

E-mail: gebe@gebe.hu
Magyarország megújul!
ÚJ REGIONÁLIS LOGISZTIKAI KÖZPONT ÉPÍTÉSE A SÓSTÓI IPARI PARKBAN, SZÉKESFEHÉRVÁRON
 
Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás és a logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztési pályázat segítségével egy több mint 5000 négyzetméter hasznos alapterületű regionális logisztikai központot épített a G.E.B.E. Belföldi- és Nemzetközi Árufuvarozó Kft..
 
Az újonnan épült raktár a legmagasabb vevői követelményeket kiszolgálására épült. A raktárcsarnok fűthető, sprinklerrel védett, FM auditált, vagyonvédelemmel ellátott és CCTV-val felszerelt.
A beruházás során megépült több mint 5000 m2 alapterületű raktárépület mellett, logisztikai rendszerkörnyezet frissítése is lezajlott.
 
 
A 670 millió forint összköltségű beruházáshoz 217 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek az Új Széchenyi Terv keretében.
 
A beruházás megvalósításával a cég tovább növelte regionális jelenlétét a logisztikai szolgáltatók piacán, mialatt jelentős mértékben növelte munkatársai létszámát.  
 
 

Irányító hatóság

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu)
e-mail:
nfu@nfu.gov.hu
cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

 

 Közreműködő szervezet:

 MAG- Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci u. 83.
www.magzrt.hu E-mail:info@magzrt.hu

 

 

 
 

Bejelentkezés

G.E.B.E. szavakban


Árufuvarozás. Szállítás. Szállítmányozás. Raktározás. Légi szállítás. Vasúti szállítás. Kombinált szállítás. Tengeri szállítás. Árucsomagolás. Válogatás. Termék-minősítés. Tisztítás. Mosás. Könnyű összeszerelés. E-CMR. E-számla. 3PL. 4PL. Inverz logisztika. Logisztikai tervezés. Logisztikai szaktanácsadás. Ládamosás, Láda tisztítás