Vegye fel velünk a kapcsolatot :
.

E-mail: gebe@gebe.hu
Magyarország megújul!
ÚJ REGIONÁLIS LOGISZTIKAI KÖZPONT ÉPÍTÉSE A SÓSTÓI IPARI PARKBAN, SZÉKESFEHÉRVÁRON
 
Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás és a logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztési pályázat segítségével egy több mint 5000 négyzetméter hasznos alapterületű regionális logisztikai központot épített a G.E.B.E. Belföldi- és Nemzetközi Árufuvarozó Kft..
 
Az újonnan épült raktár a legmagasabb vevői követelményeket kiszolgálására épült. A raktárcsarnok fűthető, sprinklerrel védett, FM auditált, vagyonvédelemmel ellátott és CCTV-val felszerelt.
A beruházás során megépült több mint 5000 m2 alapterületű raktárépület mellett, logisztikai rendszerkörnyezet frissítése is lezajlott.
 
 
A 670 millió forint összköltségű beruházáshoz 217 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek az Új Széchenyi Terv keretében.
 
A beruházás megvalósításával a cég tovább növelte regionális jelenlétét a logisztikai szolgáltatók piacán, mialatt jelentős mértékben növelte munkatársai létszámát.  
 
 

Irányító hatóság

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu)
e-mail:
nfu@nfu.gov.hu
cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

 

 Közreműködő szervezet:

 MAG- Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci u. 83.
www.magzrt.hu E-mail:info@magzrt.hu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A Kedvezményezett neve: G.E.B.E. Belföldi- és Nemzetközi Árúfuvarozó KFt.

 

A Projekt címe: Értéknövelt logisztikai szolgáltatásfejlesztés a G.E.B.E. kft-nél

 

A szerződött támogatás összege: 250.000.000 Ft

 

A támogatás mértéke: 49,70 %

 

A projekt TARTALMÁNAK bemutatása:

A Kft. megnövekedett értéknövelt logisztikai szolgáltatások nyújtása céljából új beruházást valósított meg a Székesfehérvár Amerikai fasor 3/A címen található telephelyén.

Az invesztíció keretében a társaság  új raktárcsarnok felépítése által több mint 5000 m2 alapterületű raktár készült..

A raktár belső kialakítása a tárolható palettaszám maximalizálása érdekében keskeny folyosós rendszerben lett megtervezve. Az épület berendezésének alkalmasnak kell lennie tárolási, és egyéb operatív logisztikai szolgáltatási funkciók (komissiózás, átcsomagolás, minőségbiztosítási szolgáltatások) kiszolgálására úgy, hogy a kapacitások lehetővé tegyék a közvetlen gyártás kiszolgálást is. Ez heti 7 napos 3 műszakos munkavégzést jelent

A megvalósítandó feladatok ellátásához számos új eszközre volt szükség. A rámpás áruleszedéshez és felrakáshoz elektromos vezetőállásos emelőkocsik; belső anyagmozgatáshoz az operációs területek között tolóoszlopos illetve homlokvillás (ez nem rámpázható szállítójármű leszedésére/felrakására is alkalmas) targoncák; állványsorok közötti anyagmozgatáshoz és komissiózáshoz keskeny folyosós felrakó és komissiózó gépek voltak szükségesek.

A beruházás a hatályos támogatási szerződésben megfogalmazott módon valósult meg.

 

A projekt befejezésének dátuma: 2019.09.30.

 

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.5-15-2017-00024

Bejelentkezés

G.E.B.E. szavakban


Árufuvarozás. Szállítás. Szállítmányozás. Raktározás. Légi szállítás. Vasúti szállítás. Kombinált szállítás. Tengeri szállítás. Árucsomagolás. Válogatás. Termék-minősítés. Tisztítás. Mosás. Könnyű összeszerelés. E-CMR. E-számla. 3PL. 4PL. Inverz logisztika. Logisztikai tervezés. Logisztikai szaktanácsadás. Ládamosás, Láda tisztítás